top of page
IMG_4056_edited.jpg
Logo Werkplaats De Nieuwe Ruiter

GALERIE

In galerie de nieuwe Ruiter zullen om de ca. 8 weken andere kunstenaars exposeren. 

Professionele kunstenaars, maar zeker ook met regelmaat amateurs en hobbymatige kunstenaars. Benaderd door ‘yours truly’, echter ook zelf aangemelde kunstenaars.

 

Door de lange wanden zonder ramen en de mooie belichting kun je hier ultiem genieten van al het moois dat er te zien is. Samen aan de stamtafel of misschien juist alleen aan één van de oude cafétafeltjes onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

De thema’s en stijlen van de exposities zullen verschillen, iedereen heeft natuurlijk en gelukkig een andere smaak. Houdt onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van onze expositie agenda.

 

ZELF EXPOSEREN

Wilt u ook komen exposeren? Neem dan gerust contact op en wie weet hangt uw werk binnenkort in galerie de nieuwe Ruiter. Expositie-overeenkomsten en prijzen zijn op aanvraag.

 

VERHUUR

Wilt u de galerie afhuren voor uw eigen evenement? Dat is uiteraard ook mogelijk! Want wat is er nou inspirerender dan tussen mooie werken een creatieve werkbespreking of vergadering te houden? Voor afhuren graag even contact opnemen.

 

Keuken, toilet en bar zijn aanwezig. Catering is in overleg zelf te regelen of in te huren via de nieuwe Ruiter.

VERKOOP

Ook niet onbelangrijk om te weten is dat de geëxposeerde werken welke te koop zijn allen aangegeven zijn op een prijslijst in de werkplaats. Bent u benieuwd wat er te koop is? Neem dan eens een kijkje op onze nieuwspagina of loop gerust eens binnen!

bottom of page