top of page
Fotografie Jelly Mellema-3551_edited.jpg
Logo Werkplaats De Nieuwe Ruiter

SCHILDERLES

KENNISMAKEN MET SCHILDEREN

Bent u nog niet helemaal zeker of schilderen wat voor u is? Dan lijkt het mij leuk om u te leren kennen en u kennis te laten maken met het schilderen tijdens twee introductie lessen, dit voor slechts: €33,-

SCHILDERLES

Hebt u uw keuze gemaakt en wilt u graag uw vaardigheden verder ontwikkelen, dan kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse schilderles. Een schilderles van 2,5 uur, in een groep van  6-9 personen kost €21,- 

Te voldoen per les of vooruit betaling per seizoen. (sept.-dec. en jan.- mei)

Er is een pin-apparaat aanwezig.

Ik verwacht dat wanneer u zich inschrijft voor een seizoen dat u wekelijks aan de lessen deelneemt. Dus voor een seizoen sept.-dec. bent u minimaal 10 x aanwezig.

Schilderles is inclusief materiaal/acrylverf en koffie/thee, excl. dragers. Wenst u te schilderen in een kleinere groep of zelfs alleen, dan zijn daar uiteraard uren en prijzen voor af te spreken. Aanvragen voor schilderles kunt u via het contactformulier op de daarvoor bestemde pagina doen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op zodat we de tijden die voor u het beste uitkomen in overleg kunnen afstemmen. 

"oudgedienden" graag opgeven via whatsapp.

 

VERHUUR

De werkplaats is ook als (les/vergader)ruimte te huur. Afhankelijk van uw wensen en aantal uren stuur ik u graag een offerte op maat toe. 

bottom of page