top of page
Logo Werkplaats De Nieuwe Ruiter

OVER:ONS

Femke Kruger Werkplaats De Nieuwe Ruiter

Femke

Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Femke Kruger. Eigenaresse en creatief brein achter werkplaats de nieuwe Ruiter. Ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek, ik ben echter in 1997 naar het prachtige Friesland verhuisd om mijn dromen en carrièremogelijkheden na te jagen. Ik heb in mijn jeugd een creatieve HBO-opleiding (NLO Nijmegen, TEHATEX) genoten. Echter, omdat creatieve scholing in het onderwijs zo onderaan staat ben ik in de commerciële wereld terecht gekomen, waar ik nog steeds met veel plezier parttime werk.

 

Om nu toch mijn hart te volgen heb ik ruimte gemaakt om werkplaats de nieuwe Ruiter te openen. Door middel van dit 100% persoonlijke initiatief zorg ik ervoor dat creatievelingen, maar natuurlijk ook mensen die wat minder creatief zijn, in aanraking komen met het onbeschrijfelijke gevoel dat kunst een mens kan geven.

Het maakt mij niet uit op welke manier een mens zich creatief wil uiten, maar doe het, want je groeit er altijd van!

MARIJKE:

Ik ben Marijke Zwanenburg. Sinds januari 2024 geef ik schilderles in de werkplaats.

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie Friesland.

Het contact met de cursisten; de gezellige sfeer in de werkplaats en de groei die iedereen doormaakt met schilderen geeft me veel plezier en voldoening.

Er wordt echt prachtig werk gemaakt. Kijk maar op: "cursistenwerk"!

 

Tot snel in werkplaats de nieuwe Ruiter.

 

Femke Kruger/MARIJKE ZWANENBURG

bottom of page