top of page
Zoeken

Workshop op locatie


Wanneer het gezelschap niet naar de Werkplaats kan komen in Bolsward, komt de Werkplaats naar het feestje. Met een gezelschap ( i.v.m. verjaardag, vrijgezellenfeest, teambuilding, jubileum ...)

Samen aan één schilderij werken en als resultaat een leuk, origineel en waardevol cadeau maken voor de jarige, bruid/bruidegom, jubilaris, ècht, het is leuk!!!

Origineler kan een cadeau niet zijn en meer lol kun je niet samen hebben!


3 opmerkingen

3 Comments


mensinkjj
Nov 10, 2018

Afgelopen zondag heb ik, samen met mijn kinderen en aanhang, mijn verjaardag gevierd. Ja wat ga je doen?? Hele middag en avond bij elkaar hangen of iets actiefs en vooral, iets leuks. Ik kwam op de site van Femke Kruger uit, maar dacht..... Bolsward wel een tikkie uit de buurt. Tot mijn grote verrassing vertelde Femke dat ze ook graag naar mijn locatie wilde komen. We hebben een enorm leuke en leerzame middag gehad. Met dank aan de professionele begeleiding van Femke en goed materiaal. Veel gelachen en onbewuste creatieve competenties ontdekt. Samen een geweldig mooi resultaat behaald waarop ik met heel veel plezier en trots terugkijk. Nogmaals dank Femke en absoluut een aanrader!!!

Like

FK
FK
Nov 09, 2018

Het was heel gezellig en iedereen was even enthousiast.

Like

Jacko ter Voorde
Jacko ter Voorde
Nov 09, 2018

Ziet er geweldig uit!

Like
bottom of page